Målet Rota/Cadiz

Vi låg kvar i Marinan i floden några dagar och försökte få kapellet till förseglet lagat då dragkedjan börjat att lossna. Tyvärr skulle det ta för lång tid att få det färdigt då vi har en tid att passa. Vi får besök av familjen Harrysson, Emelie och Fredrik med barn och farmor Mali den 5/10 och de kommer till Rota där vi hade tänkt stanna någon vecka eller två. Det ska bli så roligt och vi ser verkligen fram emot detta. Vi åker direkt till Rota den 4/10 och ankrar utanför staden då vi kommer ganska sent på kvällen. Tyvärr så drar det in en del vågor från orkanen ”Lorenzo”som drog förbi ute på Atlanten för några dagar sedan, så natten blir ganska gungig. Nästa morgon kör vi in i Rota marina och gör oss hemmastadda, fixar i båten bäddar och väntar på familjen som ska komma sent på kvällen. De kommer i två taxibilar direkt till piren och grinden till vår brygga, mycket smidigt.

Vi har haft en fantastisk vecka ??, vi hade en dag med moln och då passade vi på att ta färjan över till Cadiz. Vi har haft 30 grader och strålande sol de andra dagarna som vi tillbringade på de fina stränderna i Rota. Vi har lekt i sanden, badat spelat fotboll och haft det fantastiskt bra. En del mat har det också blivit, vi firade Mali en kväll, att hon blivit 60 år med att gå på Italiensk restaurang ?. En vecka går fort och nu har de åkt tillbaka till Sverige och deras vardag och vi är kvar i Rota ännu några dagar. Vi har nu tvättat och handlat och ska i morgon städa båten både på in och utsidan. Vi planerar att åka vidare söderut på onsdag och då till Barbate, kanske ankra utanför marinan för att nästa dag åka över till Marocko och Tanger. Det ska bli spännande att se vad vi kan hitta på att göra där ?⛵️.

Det här inlägget postades i Spanien. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.