Tiden efter att de åkt och fram till upptagning av båten den 11/6 och hemfärd 18/6

Ja, jag lovade ju att bättra mej att skriva oftare……men inte har jag hållit det löftet till er ???.

Efter att barnen åkt hem så blev vi kvar i Lagos i några dagar till. Vi hann träffa Agneta och Lars innan de åkte hem till Orust där de tillbringar sommaren. Agneta hade opererat sitt knä och fick komplikation med feber och värk så hon fick flygförbud och därför var kvar än. Vi besökte deras ”kvarterskrog” och fick fantastiskt god mat. Vi hann också med att vara med vår nyfunne vän från Gijon Janne med hemmahamn i Stockholm. Han fortsatte sin resa mot medelhavet och Almerimar där han ska ta upp sin båt för sommaren.

Vi har nu varit i Portimao nästan tre veckor ??. Vi har verkligen njutit av vädret, maten och att BaraVara ?. Vi har också förberett båten för upptagning, tagit av seglen, virat ihop tampar och snart vaxat hela båten. Invändigt har alla kölsvin gåtts igenom och torkats ur och en lista med innehåll och utgångsdatum har upprättats. Kvar är resten av matförråden ska kontrolleras och dokumenteras ?. När vi är på land ska vi finputsa vaxningen där vi inte kollit åt och ta ner allt som vi inte önskar vara kvar utomhus, eller utombåts ??.

Det här inlägget postades i Portugal. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *